Rehabiliteringsutstyr

For rehabilitering og opptrening på institusjon, klinikk og i hjemmet

Odoo - Eksempel 1 for tre kolonner

Saebo Mirror Box

Et enkelt og effektivt terapiverktøy brukt for opptrening av motorisk funksjon i arm og hånd. Et innovativt og enkelt design som enkelt kan håndteres med en hånd, og lett kan transporteres og oppbevares. 

For mer informasjon om Saebo Mirror Box og speilterapi, trykk her!

Odoo - Eksempel 2 for tre kolonner

SaeboStim One

Trådløs elektrostimulerende apparat, designet for å forebygge og redusere tap av muskelmasse. Det kompakte designet gjør enheten enkel å benytte til små og større muskelgrupper, og kan enkelt kombineres med andre rehabiliteringshjelpemidler. 

Vil du vite mer? Trykk her!

Odoo - Eksempel 2 for tre kolonner

SaeboStim Pro

En avansert nevromuskulær stimulerende enhet med både NMES, TENS og SES modus, for behandling av muskelsvakhet, ødem, smerte og sensoriske problemstillinger

Les mer her!

Odoo - Eksempel 2 for tre kolonner

SaeboMAS og MAS mini

SaeboMAS er en dynamisk armavlaster som eliminerer tyngdekraften spesielt utviklet for å fasilitere gode skulder- og albuebevegelser under funksjonelle oppgaver og trening.  

Orginalen SaeboMAS er utviklet for institusjoner, og den hendige MAS mini er utviklet for bruk i hjemmet. 

For mer informasjon, trykk her!

Odoo - Eksempel 3 for tre kolonner

SaeboFlex og -Reach

En kraftig dynamisk håndortose spesielt utviklet for intensiv hånd- og armtrening for pasienter med redusert hånd- og armfunksjon grunnet spastisitet. Bestilles og produseres på individuelle mål.  

Trykk herfor mer informasjon!

Odoo - Eksempel 3 for tre kolonner

Saebo Fine Motor Cubes

30 små skum kuber for trening av finmotoriske ferdigheter. Benyttes i trening av finmotoriske hånd- og arm øvelser, eksempelvis gripe- og slipp, pinsettgrep eller stableoppgaver. Benyttes gjerne i kombinasjon med SaeboMirror Box eller en av Saebos dynamiske ortoser.


Har du spørsmål om rehabiliteringsutstyr eller andre produkter?

 

SaeboMAS 

 

 

 

 

 

SaeboGlove 

 

Nyhetsbrev-popup! Nyhetsbrev-popup-effekten er aktiv på denne siden. Klikk her for å redigere dialoginnhold

SaeboGlove og FES

SaeboGlove er et funksjonelt hjelpemiddel tiltenkt bruk i daglige oppgaver, men ved å kombinere hansken med SaeboStim Go eller Pro ved oppgaverettet trening, kan man få ytterligere treningseffekt.

Speilterapi - Hva er det og hvordan fungerer det?

Speilterapi er enkelt forklart bruk av speil i behandlingssituasjon , ofte med mål om å bedre motorisk funksjon eller redusere smerte i arm og hånd. Speilterapi høres kanskje komplisert ut, men med litt innføring og riktig utstyr er dette en super treningsform som kan gjennomføres selvstendig hjemme.

Visste du av vi i Cypromed har en blogg?

Vi i Cypromed publiserer jevnlig artikler her på vår nettside om temaer som angår pasienter, pårørende og helsepersonell innen hjelpemidler, rehabilitering og nevrologi. Vi håper dette kan bidra til å gi alle lesere lettfattelig informasjon om tilstanden eller produktet de er intecresert i, og bidra positivt på veien tilbake til aktivitet og deltagelse. 

Trykk her for en full oversikt over våre blogginnlegg!