Ganghjelpemidler

Her finner du hjelpemidler for personer med redusert gangfunskjon.
Ganghjelpemidler er ortopediske hjelpemidler, og anskaffes derfor gjennom ortopedisk verksted.

Er du usikker på hvilket hjelpemiddel som passer deg? .

Kontakt oss

WalkAide II


WalkAide II er en elektronisk droppfotortose som kombinerer den nyeste teknologien med et stilig og brukervennlig design. Den benytter funksjonell elektrisk stimulering (FES) til å gi et godt og trygt løft av foten under gange. 

SaeboStep V2  


SaeboStep er en lett og brukervennlig droppfotortose, som enkelt kan benyttes med de aller fleste sko. Med oppdatert og innovativt design er ortose både funksjonell og komfortabel. 

*Kan kjøpers privat

Moveo ExoBand


ExoBand er en innovativ og brukervennlig ortose for hofte. Det unike designet tilfører kraft til hofteleddsbøyerne, og bidrar til en stødigere, tryggere og mer økonomisk gange. 

*Kan kjøpes privat

Moveo ExoBaby​


ExoBaby er barneutgaven av ExoBand, og er tiltenkt barn med redusert gangfunksjon grunnet svakhet i hofteleddsbøyerne. Ortosen består av den samme teknologien som voksenversjonen.

​WalkAide 


Den Orginale WalkAide var banebrytende da den gjorde sitt inntog for det som nå har blitt mange år siden. Men selv med ny teknologi på markedet er det noen som foretrekker orginalen, som tillater individuell plasser av elektroder og utskiftbare AA-batterier. 

Relaterte produkter

Saebo Step reservedeler

Vi fører reservedeler til SaeboStep V2, som gjør det mulig å reparere ortose dersom heller skulle være ute. I tillegg får du kjøpt ekstra kroker, slik at du kan variere skotøyet. 

*Kan kjøpes privat

Usikker på hvilket produkt som passer deg?

Ta kontakt, så tar vi neste steg sammen

Les våre nyeste artikler her

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.