Ganghjelpemidler Slaghjelpemidler

Ganghjelpemidler

Hjelpemidler for deg som har dropp-fot

Odoo image and text block

WalkAide II

Endelig er WalkAide II tilgjengelig for brukere med droppfot i Norge!

Etter den mangeårige suksessen med WalkAide I, er oppfølgeren WalkAide II nå endelig kommet til det norske markedet. Dette er en stor nyhet for deg som har droppfot og som er på utkikk etter den beste teknologien som finnes.

Jeg vil vite mer om WalkAide II !

Odoo image and text block

WalkAide I

WalkAide kan beskrives som en ”nevro-protese” – en innretning som erstatter og forbedrer en funksjon som er tapt på grunn av et svekket eller skadet nervesystem. WalkAide benytter FES – Funksjonell Elektrisk Stimulering. Skånsomme, elektriske nerveimpulser benyttes for å aktivere peroneusnerven slik at foten løfter seg. Nye studier viser at FES også kan fremme positive endringer i hjernefunksjonen, kalt nevroplastisitet, noe som kan gi forbedret gangfunksjon også uten WalkAide over tid. Studiene viser også at ganghastigheten til pasienter som brukte WalkAide over en 12-mnd. periode økte med 47%. Dette skjedde samtidig som målt anstrengelsesnivå sank betraktelig.


Jeg vil vite mer om WalkAide I !

SaeboStep

SaeboStep er en veldig lett og unik støtte for droppfot som enkelt kan festes i de aller fleste sko. SaeboStep er så liten at den kan brukes under bukser.

SaeboStep gir komfortabel støtte og hjelp under gange. SaeboStep er designet ved hjelp av BOA cord som enkelt sørger for at man får et justerbart- og godt løft av foten. Ved å vri på justeringsmekanismen kan man lett stramme trådene etter behov, slik at man får nødvendig løft og unngår subbing. Man kan også enkelt og raskt frigjøre støtten ved å trekke Boa-hjulet ut. At draget fra ankelmansjetten kommer fra tre punkter gjør at trykkproblemene, som ofte oppstår foran på ankelen, elimineres. Den oppleves også som veldig stabil sammenlignet med andre dictusløsninger pga to festepunkter i skoen og tre i mansjetten. SaeboStep dekkes som ortopedisk hjelpemiddel.


Ta  meg til SaeboStep!

Odoo text and image block

Usikker på hvilket produkt som vil fungere best?

Kontakt oss, så hjelper vi deg!