Ganghjelpemidler Slaghjelpemidler

Ganghjelpemidler

Hjelpemidler for deg som har dropp-fot

Odoo image and text block

WalkAide II

Endelig er WalkAide II tilgjengelig for brukere med droppfot i Norge!

Etter den mangeårige suksessen med WalkAide I, er oppfølgeren WalkAide II nå endelig kommet til det norske markedet. Dette er en stor nyhet for deg som har droppfot og som er på utkikk etter den beste teknologien som finnes.

Jeg vil vite mer om WalkAide II 

Odoo image and text block

WalkAide I

WalkAide kan beskrives som en ”nevro-protese” – en innretning som erstatter og forbedrer en funksjon som er tapt på grunn av et svekket eller skadet nervesystem. WalkAide benytter FES – Funksjonell Elektrisk Stimulering. Skånsomme, elektriske nerveimpulser benyttes for å aktivere peroneusnerven slik at foten løfter seg. Nye studier viser at FES også kan fremme positive endringer i hjernefunksjonen, kalt nevroplastisitet, noe som kan gi forbedret gangfunksjon også uten WalkAide over tid. Studiene viser også at ganghastigheten til pasienter som brukte WalkAide over en 12-mnd. periode økte med 47%. Dette skjedde samtidig som målt anstrengelsesnivå sank betraktelig.


Jeg vil vite mer om WalkAide I 

Nyhet! Ny og forbedret SaeboStep

SaeboStep er en veldig lett og brukervennlig ortose for droppfot, som enkelt kan benyttes til de aller fleste sko. Med oppdatert og innovativt design, er ortosen både funksjonell og komfortabel. 

Det nye firepunktsfestet gir et stødig og sikkert løft, ulikt alle andre liknende produkter. Festeanordningen minimerer også trykkproblematikk som er kjent fra andre droppfotortoser. Vaier- og hjulteknologien for justering av løft og stramming av cuffen gjør individuell justering enkelt og uproblematisk. Ingen flytting av feste eller "knuter på strikken" nødvendig.

SaeboStep dekkes som ortopedisk hjelpemiddel.


Ta  meg til SaeboStep!

Odoo text and image block

Usikker på hvilket produkt som vil fungere best?

Kontakt oss, så hjelper vi deg!