Ganghjelpemidler

Hjelpemidler for deg som har dropp-fot

Odoo - Eksempel 1 for tre kolonner

WalkAide II

WalkAide II kombinerer den nyeste teknologien på markedet med et stilig og brukervennlig design. WalkAide II benytter funksjonell elektrisk stimulering (FES) for å gi et godt og trygt løft av foten under gange. 

Smartteknologien gjør det mulig for ortose å tilpasse seg ditt ganglag, ulikt underlag og terreng. 

Trykk her for å få vite mer!

Odoo - Eksempel 2 for tre kolonner

Saebo Step V2

SaeboStep er en veldig lett og brukervennlig droppfotortose, som enkelt kan benyttes med de aller fleste sko. Med oppdatert og innovativt design er ortose både funksjonell og komfortabel. 

Firepunktsfestet, som ble lansert høsten 2021, gir et stødig og sikkert løft, ulikt alle andre liknende produkter. Vaier- og hjulteknologien for justering av løft og stramming av guffen gjør individuell justering enkelt og uproblematisk. Ingen flytting av feste eller "knuter på strikken" er nødvendig med SaeboStep!

Fortell meg mer!

Odoo - Eksempel 3 for tre kolonner

Nyhet! Moveo ExoBand

ExoBand er en innovativ og brukervennlig ortose for hofte. Det unike og innovative designet tilfører kraft i hofteleddsbøyerne, og bidrar til en stødigere, trygger og mer økonomisk gange. 

ExoBand kommer også til barn, i utgangen ExoBaby. ExoBaby passer for barn som grunnet redusert motorisk funksjon har redusert gangfunksjon eller redusert gangdistanse. For å lese mer om ExoBaby trykk her!

WalkAide I

Den Orginale WalkAide var banebrytende da den gjorde sitt inntog for det som nå har blitt mange år siden. Men selv med ny teknologi på markedet er det noen som foretrekker orginalen, som tillater individuell plassering av elektrodene og utskiftbare AA-batterier. 

WalkAide er et godt alternativ for pasienter som ikke får optimal effekt av WalkAide II, grunnet redusert bevegelse i ankel eller store avvik i gangrytme/-funksjon. 

Vil du vite mer? Trykk her!

Relaterte produkter

Odoo - Eksempel 1 for tre kolonner

Greentek GT10

Greentek GT10 Conductive Gel er en kontaktgel av medisinsk kvalitet med svært god ledningsevne til bruk på elektronisk stimulerende ortoser, som   WalkAide II .

Odoo - Eksempel 1 for tre kolonner

SaeboStep reservedeler

Vi har reservedeler til SaeboStep V2, som gjør det mulig å reparere ortosen dersom uhellet skulle være ute. I tillegg får du kjøpt ekstra kroker, slik at du kan variere skotøyet. 

Ønsker du hjelp til å finne produktet for deg?

Kontakt oss, så hjelper vi deg videre!


 

Nyhet! Moveo ExoBand

Vi er stolt over å kunne presentere vår nye samarbeidspartner Moveo og deres produkt Moveo ExoBand. 

Moveo er en italiensk hjelpemiddelprodusent grunnlagt av Fausto Panizzolo, Ph.D. Deres visjon er "hver dag, et steg foran", og de ønsker å utvikle og lage lette, enkle og komfortable hjelpemidler som øker brukerens autonomi, selvstendighet og livskvalitet. 

Les Maritas historie og erfaring med SaeboStep

Les den sterke historien til SaeboStep-bruker Marita. Marita er en knalltøff dame som fikk MS-diagnosen i 2012, og som har kjempet seg tilbake mot MS-monsteret gjentatte ganger. 

Droppfot. Hva er det, og hvilke hjelpemidler kan hjelpe?

Droppfot er en hyppig forekommende konsekvens av hjerneslag, hjerneskade og nevrologisk sykdom, men også etter prolaps eller andre skader på fibularisdnerven. Droppfot resulterer i endret gangmønster, redusert gangfunksjon og -hastighet, samt økt falltendens. 

Les mer om droppfot og fordeler ved FES-ortose her!