Jobbe hos oss?

Vi er alltid på jakt etter engasjerte medarbeidere talentfulle medarbeideiere. Her er en oversikt over ledige stillinger hos oss.  

Kontakt oss

Om oss. Cypromed AS er et medisinsk foretak som ble etablert i 1996 i Ottestad utenfor Hamar. Cypromed AS har i dag 20+ ansatte, og er et firma i vekst. Vi driver med utvikling, produksjon og salg av ulike hjelpemidler, og var først på markedet i Norge med varmehjelpemidler. Cypromed AS driver også med tilpasning og salg av tekniske og ortopediske hjelpemidler for slag -og nerveskader.  

Vi har et tett samarbeid og nærhet til flere sykehus og ortopediske bedrifter.  

Våre produkter har stor verdi for kunder/brukere, og hjelper mange til å fungere bedre i hverdagen og gi økt livskvalitet. Som ansatt vil man oppleve et trygt miljø å jobbe i, og glede over å hjelpe andre.

Produksjonsmedarbeider - skredder


Vi søker flere produksjonsmedarbeidere til produksjon av varmehjelpemidler. Arbeidsoppgaver inkluderer blant annet håndbrodering av varmetråd i tekstiler i samsvar med fastsatte prosedyrer og arbeid med symaskin.

For kandidater med fagbrev eller bachelor i tekstildesign eller annet relevant fag, så har vi mulighet til å tilby en stilling som teksildesigner. 

Søknadsfrist: Snarest. Ansettelsesform: Fast

Stillingen er utlyst på Finn og vi ber om at alle søknader sendes inn gjennom FINNs "Enkel søknad".

Gå til utlysning

Klinisk salgskonsulent


Ønsker du å bli endel av vårt salgsteam?
Ønsker du å jobbe i grensesnittet mellom helse og salg, og brenner for å finne gode løsninger for pasienten. Er du dyktig til å formidle, både for helsepersonell og pasienter?

Vi utvider vårt salgsteam og er på jakt etter den rette personen til å formidle våre produkter til helsepersonell, brukere og pårørende. Stillingen er basert ved vårt kontor på Ottestad i Stange kommune, men vil kunne bestå av endel reise. 

Stillingen krever i stor grad evne til selvstendig arbeid, og samtidig evne til samarbeid medarbeidere og helsepersonell. Arbeidsoppgaver vil blant annet omfatte utprøvinger av hjelpemidler med pasient, helsepersonell og Nav, presentasjon og deltagelse på messer, konferanser og andre møtesteder for helsepersonell og pasienter. 

Søknadsfrist: Søkere vurderes fortløpende

Kontaktperson: Karoline Marx, [email protected] 

Er du den rette for oss? Send søknad og CV til [email protected]


Kvalitetsansvarlig


Vi søker Person Responsible for Regulatory Compliance (PRRC). Vi søker en kvalifisert medarbeider for stillingen som PRRC i henhold til kravene beskrevet i EU forordningen om medisinsk utstyr (MDR),  Article 15 of Ragulation 2017/745 (MDR).

Arbeidsoppgavene vil blant annet omfatte å sikre at organisasjonen opererer i henhold til Medical Device Regulation (MDR 2017/745 og harmoniserte standarder), overse korrektiv og preventive (CAPA) aktiviteter, i tillegg til annet arbeid som inngår i rollen som PRRC.

Vi søker en person som kvalifiserer for PRRC arbeid etter forordningens krav: 

  • A diploma, certificate or other evidence of formal qualification, awarded on completion of a university degree or of a course of study recognised as equivalent by the Member State concerned, in law, medicine, pharmacy, engineering or another relevant scientific discipline, and at least one year of professional experience in regulatory affairs or in quality management systems relating to medical devices;
  • Four years of professional experience in regulatory affairs or in quality management systems relating to medical devices

For kandidater som møter andre kvalifikasjoner og er særlig motiverte, men mangler spesifikk erfaring som nevnt over, kan Cypromed vurdere et år med opplæring innen regulatoriske arbeid og kvalitetsstyringssystemer for medisinsk utstyr. 

Søknadsfrist: Snarest. Aktuelle kandidater kontaktes fortløpende. 

Kontaktperson: Karoline Marx, [email protected]

Søknad og CV sendes til [email protected].