ssasdas

Hjelpemidler for hånd og arm

Funksjonelle grepshjelpemidler som fungerer for de fleste, uansett utgangspunkt

Odoo - Eksempel 1 for tre kolonner

Bioservo Carbonhand

Neste generasjon aktive gripehjelpemidler! Perfekt for personer som sliter med nedsatt kraft og/eller dårlig utholdenhet i grepet.

Ønsker du mer informasjon om Carbonhand trykk her.


Odoo - Eksempel 2 for tre kolonner

OmniHi5 - XFT

Funksjonell elektrisk stimulering for hånd. Unikt apparat som både har en EMG-måler som føler når du prøver å strekke hånd- og fingre, og gir strømstimulering til muskler som er svake. Du prøver å strekke hånd og fingre - apparatet føler det - apparatet sender strømsignaler - musklene trekker seg sammen og hånd og fingre strekkes.

Vil du vite mer - trykk her.

Odoo - Eksempel 1 for tre kolonner

SaeboGlove

Hansken med strikker som strekker! SaeboGlove består av en hanske og et skall i hardplast som holder håndleddet i nøytralstilling. Små strikker med ulik styrke hektes på små hemper over hvert fingerledd og gjør at du får  åpnet hånden. En åpen hånd gir mulighet til funksjonelle grep og at du kan slippe gjenstanden etterpå. 

Mer informasjon, måleskjema, videoer - trykk her.


Odoo - Eksempel 3 for tre kolonner

SaeboMas mini

Armavlasteren som gir stor bevegelsesfrihet og har trinnløs innstilling. Festes i bordet og hjelper deg i daglige aktiviteter som spising, skriving, sminke seg foran speilet osv. Har flere tilpasningsmuligheter utifra nivå på bruker. 

Ønsker du å lese mer eller se instruksjonsvideoer - trykk her.

Odoo - Eksempel 2 for tre kolonner

SaeboStretch

Hvileortosen som gir etter når spasmene kommer. Verner leddene fra kreftene i spasmene, samtidig som den presser hånden opp i strekk når du slapper av igjen. 

Kommer også i barnestørrelse.

Ønsker du mer informasjon, måleskjema osv - trykk her.

Odoo - Eksempel 3 for tre kolonner

SaeboFlex

Den kraftigste strekkeortosen som strekker ut fingrene ved hjelpe av en spiralfjær. Leveres med flere forskjellige fjærer. 

Ønsker du mer informasjon om SaeboFlex - trykk her.

Usikker på hvilket produkt som passer for deg?        

Ta kontakt med vår fysioterapeut Karoline Marx.

Bioservo Carbonhand

Neste generasjons aktive gripehjelpemiddel

Bioservo Carbonhand

Bioservo Carbonhand er neste generasjon aktivt gripehjelpemiddel. Den kan brukes av personer som har svakt grep, nedsatt håndfunksjon eller som trenger et mer ergonomisk og utholdende grep.

Bioservo Carbonhand er en unik kombinasjon mellom medisinsk teknologi og robotteknologi. Teknologien betegnes ofte som "Soft-Extra-Muscle (SEM), en behagelig myk og elastisk robot-muskel som tilfører brukeren ekstra gripekraft i hånden og grepet.

Produktet brukes som en helt vanlig hanske, og en kontrollenhet plasseres i beltet. Hansken registrerer helt selvstendig når brukeren prøver å gripe rundt et objekt eller prøver å utføre en oppgave, og tilfører ekstra kraft for å muliggjøre grepet. Hansken hjelper brukeren å få forbedret gripekraft, som gjør det mulig å utføre oppgaver som ellers kunne ha vært vanskelig eller tungt å utføre.

En helt ny studie viser positive effekter ved bruk av Carbonhand. 

Ta meg til siden for Bioservo Carbonhand!
Odoo CMS - a big picture

Å finne en størrelse som passer er enkelt!

Du kan enkelt finne den størrelsen som passer deg ved å bruke vårt måleskjema. Når du først har funnet den størrelsen som passer, kan du, eller din ergo-/fysioterapaut enkelt finne den styrken du trenger ved å prøve ut de forskjellige strikkene som følger med i settet.

Vis meg hvordan!

SaeboFlex

Produktet som rehabiliterer den spastiske hånden tilbake til grepsfunksjon

Dette er bare starten!

Mange sliter med høy tonus i hånden etter slag. Det fører til en knyttet hånd det er vanskelig å bruke. SaeboFlex er den kraftigste løsningen med en springfjær som strekker ut fingrene. Når fingre og håndledd er strukket ut, gir det et godt utgangspunkt for grep. Pasienten må selv skape kraften til å gripe rundt gjenstander. Hver enkelt SaeboFlex er unik og tilpasset til bruker! Dette gjør at man får et produktet som både sitter og fungerer optimalt.

Bruk av SaeboFlex kan føre til at man får økt evne til å gripe og slippe større gjenstander, samtidig som man trener musklene. Reduksjon i spastisitet er en positiv bivirkning av SaeboFlex-bruk. Mindre spastisitet kan medføre at man kan gå over til å benytte mer "avanserte" produkter slik som SaeboGlove eller Bioservo Carbonhand.

Ta meg til SaeboFlex!