Hjelpemidler for hånd og arm

Funksjonelle grepshjelpemidler som fungerer for de fleste, uansett utgangspunkt

ssasdas
Odoo - Eksempel 1 for tre kolonner

Nyhet! BioservoCarbonhand 2.0 

Den tredje generasjonen aktive grepsforsterker fra Bioservo er endelig her. Basert på den samme prisvinnende teknologien, med økt brukervennlighet og funksjonalitet. Samme revolusjonerende hjelpemiddel, bare enda bedre!

Carbonhand 2.0 er hjelpemiddelet for personer med redusert kraft og/eller utholdenhet i grepet.

Les mer om den banebrytende teknologien, og de nye egenskapene her.


Odoo - Eksempel 2 for tre kolonner

OmniHi5 - XFT

Funksjonell elektrisk stimulering for hånd. Unikt apparat som både har en EMG-måler som føler når du prøver å strekke hånd- og fingre, og gir strømstimulering til muskler som er svake. Du prøver å strekke hånd og fingre - apparatet føler det - apparatet sender strømsignaler - musklene trekker seg sammen og hånd og fingre strekkes.

Vil du vite mer - trykk her.

Odoo - Eksempel 1 for tre kolonner

SaeboGlove

Hansken med strikker som strekker! SaeboGlove består av en hanske og et skall i hardplast som holder håndleddet i nøytralstilling. Små strikker med ulik styrke hektes på små hemper over hvert fingerledd og gjør at du får  åpnet hånden. En åpen hånd gir mulighet til funksjonelle grep og at du kan slippe gjenstanden etterpå. 

Mer informasjon, måleskjema, videoer - trykk her.


Odoo - Eksempel 3 for tre kolonner

SaeboMas mini

Armavlasteren som gir stor bevegelsesfrihet og har trinnløs innstilling. Festes i bordet og hjelper deg i daglige aktiviteter som spising, skriving, sminke seg foran speilet osv. Har flere tilpasningsmuligheter utifra nivå på bruker. 

Ønsker du å lese mer eller se instruksjonsvideoer - trykk her.

Odoo - Eksempel 2 for tre kolonner

SaeboStretch

Hvileortosen som gir etter når spasmene kommer. Verner leddene fra kreftene i spasmene, samtidig som den presser hånden opp i strekk når du slapper av igjen. 

Kommer også i barnestørrelse.

Ønsker du mer informasjon, måleskjema osv - trykk her.

Odoo - Eksempel 3 for tre kolonner

SaeboFlex 

Den kraftigste strekkeortosen som strekker ut fingrene ved hjelpe av en spiralfjær. Leveres med flere forskjellige fjærer. 

Ønsker du mer informasjon om SaeboFlex klikk her!

Odoo - Eksempel 1 for tre kolonner

Bioservo Carbonhand

Neste generasjon aktive gripehjelpemidler! Perfekt for personer som sliter med nedsatt kraft og/eller dårlig utholdenhet i grepet.

Carbonhand er en elektronisk grepsforsterker med trykksensorer.

Ønsker du mer informasjon om Carbonhand trykk her.


Relaterte produkter

Odoo - Eksempel 1 for tre kolonner

Greentek GT10

Greentek GT10 Conductive Gel er en kontaktgel av medisinsk kvalitet med svært god ledningsevne til bruk på elektronisk stimulerende ortoser, som OmniHi5. 

Odoo - Eksempel 2 for tre kolonner

Saebo  Mirror Box

Saebo Mirror Box er en praktisk speilboks for speilterapi, og fungerer godt både på klinikken og i hjemmet. 

Odoo - Eksempel 3 for tre kolonner

Saebo Stim One

SaeboStim One er en liten nevromuskulær elektrisk stimulerende enhet, som kan benyttes alene eller sammen med andre hjelpemidler for bedre aktivering og stimulering av svak muskulatur.

Usikker på hvilket produkt som passer for deg?        

Ta kontakt, så finner vi veien videre sammen!

Bioservo Carbonhand

Bioservo Carbonhand er ulikt noe annet grepshjelpemiddel, og kombinerer robotteknologi og medisinsk teknologi på sitt ypperste. Med integrerte trykksensorer og "muskler" gir Carbonhand kraften tilbake.

Å gi personer de riktige hjelpemidlene og strategiene så de kan fortsette å jobbe eller returnere til jobb etter sykdom er viktig, og en sentral del av filosofien bak  Bioservo Carbonhand

Spastisitet, kontakturer og dynamiske ortoser

Spastisitet og medfølgende kontrakturer kan forårsake smerter og i noen tilfeller en permanent knyttet hånd. En slik hånd omtales ofte som klohånd, og kan forårsake andre problemer utover tap av funksjon. Bruk av dynamiske ortoser kan forhindre utvikling av kontrakturer og gi økt funksjon. 

OmniHi5 lar håndens egne muskler gjøre jobben!

Bruk av funksjonell elektrisk stimulering for droppfot har vært benyttet lenge, men nå får stadig flere også FES-ortose til hånd. Dette har åpnet en helt ny verden innenfor håndortoser.  OmniHi5, benytter måling av overflate EMG-signaler i huden, produsert av brukeren selv gjennom muskelsammentrekning. Dette gjør det mulig for brukeren å åpne hånden når han eller hun selv ønsker, uavhengig av armens posisjon.

Les mer om OmniHi5 her!