Grepshjelpemidler

Her finner du hjelpemidler for personer med redusert håndfunksjon.
Vi har grepshjelpemidler for deg med svakhet og for deg med spastisitet.


KONTAKT OSS

Bioservo Carbonhand® 2.0


Nyhet! Endelig er den her. ​Carbonhand 2.0 er den tredje generasjonen aktive grepsforsterker fra Bioservo. Basert på den samme prisvinnende teknologien, med økt brukervennlighet og funksjonalitet. Samme revolusjonerende hjelpemiddel, bare enda bedre!

Carbonhand 2.0 er hjelpemiddelet for personer med redusert kraft og/eller utholdenhet i grepet. 

OmniHi5  - XFT


OmniHi5 er en funksjonell elektrisk stimulerende ortose for hånd. Ved hjelp av EMG-sensorer registrerer den når du ønsker å strekke ut fignre og håndledd, og stimulerer armens egne muskler til å strekke ut. 

OmniHi5 er hjelpemiddelet for deg med mild til moderat spastisitet, eller redusert evne til strekk pga. en sentral nerveskade. 

Saebo Glove 


Hansken med strikker som strekker! SaeboGlove består av en hanske og en skinne i hardplast, med små strikker som mekanisk strekker ut fingrene etter grep. 

SaeboGlove passer for deg med mild til moderat spastisitet, eller som av andre grunner har redusert evne til å strekke ut fingrene. 

Saebo MAS mini


SaeboMAS er armavlasteren som gir stor bevegelsesfrihet og har trinnløs innstilling. MAS mini festes enkelt til bordplaten, og hjelper til ved daglige aktiviteter ved bord.

Fås også som den gulvstående modellen SaeboMAS. 

Passer for personer med redusert styrke og kontroll i skulder og  overarm, eller personer som strever med muskulære smerter grunnet belastning. 

Saebo Stretch​


SaeboStretch er en dynamisk hvileortose, og gir etter når spasmene kommer. Dette forebygger feilstillinger i leddene. 

Passer for pasienter med spastisitet, som ønsker å forebygge kontrakturer og feilstillinger. Kommer også i barnestørrelser. 

*Kan kjøpes privat

Saebo Flex og -Reach


Saebos kraftigste strekkeortose for deg med moderat til alvorlig grad av spastisitet, streker ut fingrene ved hjelp av spiralfjør. Ortosen lages individuelt på mål, og er tiltenkt trening i daglige aktiviteter. 

Kommer som nedre- og øvre komponent, for hånd-håndledd og for albue. 

Relaterte produkter​

Greentek GT 10

GreenTek GT10 Conductive Gel er en kontaktfel av medisinsk kvalitet med svært god ledningsevne til bruk på elektronisk stimulerende ortoser, som WalkAide II.

*Kan kjøpes privat

SaeboMirror Box

Saebo  Mirror Box er en praktisk speilboks for speilterapi, og fungerer godt både på klinikken og i hjemmet. 


*Kan kjøpes privat

SaeboStim One

SaeboStim One er en enkel elektrisk stimulerende enhet som kan brukes alene eller i kombinasjon med andre hjelpemidler. 

*Kjøpes privat

Ønsker du hjelp til å finne riktig hjelpemiddel?

Kontakt oss her, så finner vi riktig løsning sammen

AKTUELT

Sjekk ut våre nyeste artikler

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.