Reservedeler til SaeboStep

En ortose består av flere "slitedeler", som fra tid til annen må fornyes.
Med reservedeler til SaeboStep kan ortose enkelt vedlikeholdes.
Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål.

Kontakt oss

SaeboStep kan enkelt fornyes med reservedeler

En droppfotortose som brukes daglig vil slites på enkelte komponenter, men selve ortose kan være like fin. Med enkle steg kan du enkelt skifte ut snøret i front og på siden, slik at ortose igjen fungerer som ny. Og ønsker du å variere mellom ulike sko kan det være fint å ha flere sett med kroker, slik at skoene alltid er klare til bruk. Kanskje kan det være lurt å ha et par kroker i reserve også, så er du beredt dersom det skulle komme nye sko til garderoben. 

Odoo • Bilde og tekst

Eyelet Hook Kit


Eyelet Hook Kit et et sett med kroker, med medfølgende fester. 

SaeboStep er designet for at krokene skal sitte fast på skoen kontinuerlig, og ikke byttes fra sko til sko, slik det er vanlig med andre droppfotortoser. Dette reduserer risikoen for å miste kroker, og dermed miste effekt av ortosen. 

Krokene skrus enkelt fast i lissehull på sko som har dette. Dersom skoene ikke har lissehull, f.eks. skinnsko, kan man bruke en hulltang for å lage passende hull til krokene. 

En SaeboStep-ortose kommer med ett sett kroker. For å kunne variere bruk av sko, kan der derfor være fint å anskaffe flere sett. 

Art.nr.: S3-EH-12-SD-N-1

Replacement Cord Kit


Vaieren og hjulet brukes daglig, og vil naturlig slites over tid. Og avhengig av drag og belastning kan det bli nødvendig å fornye disse. Dette kan enkelt gjøre suten å bytte ut hele ortosen.

På SaeboStep V2 byttes hele "stjernen" i front ut, dersom vaieren skulle ryke. Dette skiller seg fra den første generasjonen, og dette skyldes det nye fire-punkts festet som gir bedre stabilitet under gange. 

Prosessen gjøres enkelt ved å benytte seg av de medfølgende skruene og Umbraco nøkkelen. 


 Art.nr: S3-SC-12-SD-N-1

Side Cord Replacement Kit


SaeboStep V2 strammes rundt ankelen med samme type hjul og vaier som i font, i tillegg til et magnetisk feste. Dette gjør ortosen enkel å ta på med en hånd, samt sikrer god og sikker posisjon rundt ankelen. 

Dersom stramme-mekanismen skulle slites kan denne enkelt skiftes ut. Dette gjøres ved å løsne hjulet fra ortosen, og "klipse" på den nyte komponenten. 
 Art.nr.: S3-SC-20-SD-SN-1

Kontakt oss her!