Saebo Glove

Hansken som åpner hånden

 

Gripehansken for daglige funksjoner

Hva er SaeboGlove?

Den populære gripehansken fra Saebo var lenge et etterlengtet tilskudd til hjelpemidler for hånd.  Saebo Glove hjelper pasienter som lider av nevrologiske og ortopediske skader, å ta hånden i bruk i funksjonelle aktiviteter i hjemmet. Lav vekt og et funksjonelt design er to av mange innovative egenskaper ved denne gripehansken. Strikksystemet hjelper fingre og tommel ut i strekk (ekstensjon) før og etter grep. Selve grepet må pasienten klare selv. For mange er strekken av håndledd og fingre hovedutfordringen etter feks slag. Det å få tilbake strekkefunksjonen gjør at mange pasienter kan bruke den affiserte hånden funksjonelt i daglige gjøremål igjen. Pasienten vil med dette bli mer selvhjulpen og over tid ha mulighet til å gjenvinne bedre motorisk kontroll. 

Odoo • Bilde og tekst

SaeboGlove i dagliglivet

SaeboGlove kan, i kombinasjon med SaeboMASmini, gi mange med nedsatt funksjon i skulder, arm og hånd en helt ny hverdag. Det å kunne kunne bruke den rammede hånden som en aktiv støttehånd er veldig viktig for mange etter hjerneslag eller annen skade.

Bruken av armavlasteren SaeboMASmini i kombinasjon med SaeboGlove gjør at selv personer med redusert funksjon i skulder og overarm igjen kan ta i bruk hånden til funksjonelle oppgaver. 

Nøkkelegenskaper

Odoo - Eksempel 1 for tre kolonner

Stretch

Panelene med lykra-materiale tilfører hansken elastisitet og øker ventilasjon, og gir samtidig en stram og funksjonell passform.

Odoo - Eksempel 2 for tre kolonner

Strikksystem

Strikker assisterer fingre og tommel ut i strekk. Det er fem ulike strikkstørrelser, som tillater individuell tilpasning for alle brukere.

Odoo - Eksempel 3 for tre kolonner

Antiskli

Silikonlineren minimerer migrasjon av fingrene inne i hansken, og opprettholder riktig posisjonering. Antiskli på fingrene sørger for god friksjon i grepet.

Odoo - Eksempel 3 for tre kolonner

Støtte

Den unike spiralformede håndleddsskinnen posisjonerer og støtter håndleddet i en funksjonell og åpen stilling. 

SaeboGlove kommer i en rekke ulike størrelseskombinasjoner.

Måleskjema for SaeboGlove:

Odoo CMS - a big picture

Video: Slik tar du på SaeboGlove

Tilpasning til bruker

Kontakt oss

 
 

Video: Hvordan ta mål til SaeboGlove?

Kontakt oss!

 
 

Hvordan ta på SaeboGlove alene?

Kontakt oss

 
 

Video: Hvordan feste tommelstropp for å stabilisere tommel?

Kontakt oss.

 
 

Kontakt oss!

Vi bistår gjerne med alle spørsmål du måtte ha til produktet om du tar kontakt med oss!