Odoo • Bilde og tekst

Ta ditt neste steg med WalkAide II

WalkAide II er et ganghjelpemiddel for personer med droppfot etter skader i hjernen eller ryggmargen. Dette er den nyeste smartteknologien på markedet og med det mest elegante designet. Hjelpemiddelet gir tilpasset strømstimulering på svak muskulatur slik at foten løftes når du går. Dette medfører at mange brukere som ellers ville hatt droppfot, igjen vil kunne få et normalt ganglag.

Artnr.: 25-1000, alternative produkter: WalkAide I, SaeboStep.

Tåler en sprut med vann!

WalkAide II har en beskyttelsesgrad mot vann som tilsvarer at enheten er støvtett og tåler spyling av vann fra alle kanter (IP66). 

Innebygd Batteri

WalkAide II kommer med et innebygd oppladbart batteri. Batteriet holder opp til 10 timers bruk og lades opp igjen via en USB-kabel.

Ultra-tynn og lett

WalkAide II er meget tynn og elegant. Utformingen er lagd så den blir tilnærmet usynlig under en bukse.

Innebygde Elektroder

Enheten kommer med innebygde elektroder i rustfritt stål. Det betyr at du som bruker aldri trenger å tenke på å skifte elektroder, slik man må på andre enheter. Man behøver heller ikke bekymre seg for irritasjon eller sår fra slitte gel-elektroder.

Enkel betjening - Elegant design.

Man kan enkelt stille inn enheten via det innebygde touch panelet. Innstillingene man velger vises på en bakgrunnsbelyst LCD skjerm på enheten. Hele utformingen med de innebygde metall-elektrodene gjør også at den er enkel å holde ren. Det bidrar til god hygiene og minimerer risikoen for hudirritasjoner.

Enheten er også bygd slik at den passer både på venstre og høyre ben. Den kommer i én størrelse og er nøye designet for å passe både barn til voksne.

Enheten er også sprutsikker (IP66) som gjør at det er veldig enkelt å holde enheten ren og du trenger ikke være bekymret for at enheten skal bli våt.

Enheten er utviklet i samarbeid mellom kinesiske XFT og amerikanske Innovative Neuronics, hvor sistnevnte også har vært produsent av WalkAide I. Du kan og lese mer om designprosessen som ble gjort sammen med det multi-nasjonale design firmaet IDC.

Et naturlig, smertefritt og normalt ganglag

WalkAide II er enkel å ta på seg. Det er kun en slank og elegant mansjett som festes rundt leggen - ingen fjernkontroll å huske på. Den er lett å plassere og sender signaler til muskler som vil resultere i et naturlig og jevnt ganglag. Enheten er behagelig å ha på og intensiteten på signalene kan enkelt justeres under bruk. Om du endrer tempo eller steglengde vil den tilpasse seg dette. Hjelpemiddelet kan gi alle som lider av droppfot, f.eks etter slag eller nerveskade, muligheten til å få tilbake et tilnærmet normalt ganglag. WalkAide II er ett av flere slaghjelpemidler vi kan tilby.

Kan styres trådløst via App på telefon.

Om man ønsker, kan man også styre enheten via en app på smart-telefonen. Dette er veldig funksjonelt for de som har enheten under trange bukser eller om man ønsker å holde enheten skjult. Ved å bruke appen på smarttelefonen kan man trådløst og diskré justere innstillingene på enheten.

Ved bruk av appen får man også mulighet til å sjekke hvor mye batteri som gjenstår, antall steg man har gått m.m.

 

Odoo • Bilde og tekst

En droppfotortose det er enkelt å tilpasse

Enheten krever lite programmering for klinisk helsepersonell. WalkAide II skal enkelt kunne tilpasse og programere seg selv, slik at brukeren får et optimalt ganglag. Skulle det likevel vise seg at man må justere enheten, kan man gjøre dette gjennom en app på telefon. Våre selgere har klinisk bakgrunn og vil hjelpe deg og bruker med å lykkes.

 

 

   FAQ - Spørsmål og svar:

   Dersom du har en medisinsk tilstand som gjør at du vil få nytte av WalkAide II, så vil normalt sett enheten kunne fås via trygdeordningene vi har i Norge.

   Funksjonelle elektriske stimulatorer for ben og arm vil alltid testes ut av fagpersoner. Dersom det gir god forbedring i funksjonsnivå vil det søkes og leveres ut gjennom et ortopedisk verksted og kostnaden dekkes gjennom trygdeordningene.

   Dersom du tror du kan ha nytte av en WalkAide II og ønsker hjelp med å komme i kontakt med et ortopedisk verksted, må du gjerne ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

   Hvordan man installerer og bruker appen er beskrevet i brukermanualen som medfølger enheten.

   Om du leser denne artikkelen på en Android- eller iPhone kompatibel enhet, kan du laste ned appen ved å klikke på ikonet under:


   Ortopediske sentre og klinisk personell som arbeider med droppfot og som kan søke om enhet tiltenkt for utprøvingsformål. Du kan søke via skjema nederst på denne siden. 

   WalkAide II passer for alle som lider av droppfot som følge av slag, nerveskade eller annen funksjonshemning. Klinisk personell vil gjøre en dypere vurdering for å avgjøre om WalkAide II vil passe for deg, eller om andre hjelpemidler vil kunne hjelpe deg bedre.

   Noen ganger kan WalkAide II miste tilkobling til telefonen. Da kan følgende hjelpe:

   Prøv først:
       1.Gå inn på Innstillinger > Bluetooth på telefonen.
       2. Finn WalkAide enheten under listen "mine enheter".
       3. Trykk på det lille i-symbolet () ved siden av enheten i listen.
       4. Bla nederst på skjermen og trykk på "glem denne enheten".
       5. Du kan nå koble til enheten på nytt og skal nå få tilbake koblingen.


   Alternativt kan du prøve:    

       1. Gå inn på innstillinger på telefonen.

       2. Bla helt øverst på menyen til du får opp ett søkefelt
       3. Søk etter "Foot drop rehab" (appen).
       4. Trykk på søkeresultatet som kommer opp ("Foot drop rehab").
       5. Verifiser at bluetooth er slått på og at stedtjenester står på "ved bruk".

   Kontakt oss om du har prøvd overforstående og du fortsatt ikke får koblet til.

   Brukervideoer:

   Før og etter WalkAide II - ryggoperert

   Før og etter WalkAide II -

   Cerebral Parese

   Kontaktskjema: