Nyhet!

ORTHOPUS Supporter 


Det elektroniske armstøttesystemet.  

ORTHOPUS Supporter er robot armstøttenå ulikt noe annet. Med sine to profiler: stasjonær og fri, gjør den det mulig å gjennomføre hverdagslige aktiviteter som både krever stabilitet og mobilitet. Systemet kan festes til og driftes av rullestol, eller festes til bord/arbeidsstasjon. 

Fortell meg mer

Vi tilbyr uforpliktende presentasjon og utprøving av våre hjelpemidler over videokonferanse.

Er du helsepersonell og ønsker mer informasjon om våre produkter? Vi avtaler gjerne en videosamtale med presentasjon og opplæring i våre produkter. Dette er helt kostnadsfritt. Vi sender også kostnadsfritt ut demoenheter  dersom det er ønske om utprøving, og ordner med retur til oss når utprøving er gjennomført.

Varmehjelpemidler

Cypromed produserer og selger varmehjelpemidler for personer med medisinske behov. Varmehjelpemidler omfatter hansker, votter, sokker, såler og sko. Våre produkter er de eneste på markedet som per standard leveres med høy varmeeffekt og store batterier. 

Med våre produkter kan du være trygg på at du holder deg varm, selv i meget kaldt vær. 

Ganghjelpemidler

Vi har ganghjelpemidler for personer med droppfot og/eller redusert styrke i hofte og bein. Ortoser finnes i utallige varianter, og vi fører både elektrostimulerende ortoser og enkle løfteortoser.

Har du spørsmål om utprøving av ganghjelpemidler? Ta kontakt, så finner vi neste steg sammen!

Grepshjelpemidler 

Vi fører et bredt spekter av grepsforbedrende hjelpemidler for personer med ulike problemstillinger. Sortimentet strekker seg fra ortoser som strekker ut spastiske fingre og håndledd mekanisk, til elektrostimulerende ortoser som aktiverer armens egen muskulatur og aktive grepsforsterkere som tilfører grepet kraft. 

Rehabiliteringsutstyr 

Vi fører et lite  utvalg rehabiliteringsutstyr fra vår leverandør Saebo. Saebos rehabiliteringsprodukter er spesialutviklet for rehabilitering av nervesykdom eller skade, og kan benyttes både på klinikk eller i hjemmet. 

Rehabiliteringsutstyr kan kjøpes privat. Ta kontakt for mer informasjon og pris. 

Bioservo Carbonhand 2.0

Carbonhand 2.0 er den tredje generasjonen aktive grepsforsterker fra Bioservo. Carbonhand 2.0 er basert på den samme prisvinnende teknologien, men med økt brukervennlighet og funksjonalitet. Carbonhand 2.0 er designet for hverdagen, og vil kunne hjelpe personer med redusert grepskraft både i og utenfor hjemmet.  

Se mer her!​


Moveo ExoBand

Vi er stolt over å kunne representere Moveo ExoBand I Norge! ExoBand er en innovativ og brukervennlig ortose for hofte. Det unike designet overfører Kraft fra standfase til svingfase under gange, og bidrar til en stødigere, tryggere og mer økonomisk gange. Et ypperlig hjelpemiddel for personer med redusert Kraft I hofteleddsbøyere eller et ubalansert aktiveringsmønster. 

Ønsker du en demonstrasjon av ExoBand? Ta kontakt, så tar vi neste steg sammen!


Oppdag ExoBand

SaeboStep V2

SaeboStep V2 ble lansert høsten 2021 som en ny og forbedret versjon. Alle de gode egenskapene fra forrige modell er beholdt, men nytt firepunktsfeste gir et enda stødigere løft. Den gode og stødige ankel-cuffen er beholdt, men nå med magnetisk feste og stramming med vaier også her. Dette gir økt komfort og enklere justering. 

Altså, den samme gode droppfotortosen, bare enda bedre. 


Trykk her for å få vite mer!

OmniHi5

OmniHi5 er et elektrostimulerende hjelpemiddel for hånd og håndledd, som registrerer når bruker ønsker å åpne hånden og stimulerer underarmens egne muskler. Dette kan hjelpe personer som ellers ikke greier å åpne hånden til å få tilbake funksjon i hverdagen. 


Les mer her!

Bioservo Carbonhand® 2.0

Aktiv grepforbedrende hanske for deg med svakhet i grepet, eller redusert utholdenhet. Trykksensorer, kunstige sener og kraftige motorer sørger for å tilføre 20N per finger. 

Carbonhand® is a trademark belonging to Bioservo Technologies AB .

Saebo Glove

Gripehanske som hjelper deg å åpne hånden og strekke fingrene, og kan være et godt alternativ til OmniHi5. Passer for personer med mildt til moderat spastisitet.

OmniHi5

En revolusjonerende håndortose som stimulerer kroppens egne muskler til å strekke ut fingre og håndledd. Passer for personer med milt til moderat spastisitet.

Saebo Stretch

Dynamisk ortose som holder hånden strukket i hvile. Et ypperlig hjelpemiddel i kombinasjon med SaeboGlove eller OmniHi5. 

Kan kjøpes privat.

WalkAide II

En elektrostimulerende ortose for deg med droppfot. WalkAide II byr på det nyeste av teknologi i en slank og elegant utforming. 

Saebo Step V2

Løfteortose med innovativt design og god komfort, for deg med droppfot. Gir et stødig løft av foten, og en tryggere og bedre gangfunksjon. 

Moveo ExoBand

Den innovative hofteortosen løfter beinet opp og frem. Ypperlig for deg med svakhet i hofteleddsbøyerne. 

SaeboMAS mini

We have a support team that will do everything to answer you as quickly as the voice assistants.

Våre partnere