Nyhet! Carbonhand 2.0

Carbonhand er et revolusjonerende hjelpemiddel som gir kraften tilbake for personer med redusert håndfunksjon. Trykksensorer og avansert teknologi sørger for å tilføre kraft i aktiviteter der brukerens egen muskelkraft ikke er tilstrekkelig. 

Odoo - Eksempel 1 for tre kolonner

Forbedrer grepskraft og utholdenhet

Kunstige sener og en elektrisk motor gir kraft til hansken, og tilfører kraft og utholdenhet til brukerens grep. Dette gjør det mulig å gjennomføre aktiviteter i dagliglivet, hjemme, på jobb eller ved fritidsaktiviteter. 

Odoo - Eksempel 2 for tre kolonner

Individuelt tilpasset

Bruk appen for å opprette og tilpasse dine egne profiler. For eksempel, ønsker du mer styrke ved aktiviteter utendørs og mindre til enkle oppgaver innendørs. Du kan enkelt bytte mellom profilene ved å trykke på en knapp på hansken. 

Odoo - Eksempel 3 for tre kolonner

En hanske, mange muligheter

I tillegg til den faktiske hansken, består Carbonhand 2.0 av en liten kontrollenheten (motor). Du kan feste denne på ryggen eller rundt hoftene, med medfølgende bæreløsning. Slik tilpasses Carbonhand deg og aktivitetens behov. 

Odoo • Bilde og tekst

Carbonhand er ikke for alle, 

men kan bety alt for noen

Effekten av Carbonhand er umiddelbar. Med en tilført kraft på inntil 20 Newton (N) per finger, vil en stor andel av personer med redusert gripestyrke være i stand til å gjenvinne en betydelig andel av sin håndfunksjon og gjenoppta ADL-aktiviteter. 

I tillegg har flere studier konkludert med at brukere også går et styrker grep, bedret håndfunksjon og økt selvstendighet, selv når de ikke bruker hansken. 

Har du spørsmål om Carbonhand 2.0?
Kontakt oss her

Carbonhand 2.0

Utprøving tilgjengelig fra november 2022