Varmehjelpemidler

Vi har produktene med de korrekte egenskapene!

Dersom du skal kjøpe varmehjelpemidler til deg selv eller andre, er det et par ting du bør vite før du kjøper! Om du ikke kjenner til dette, risikerer du å kjøpe et produkt som ikke er godt nok for deg og dine behov. De fleste produktene er 'fritidsprodukter' som ikke vil passe for medisinsk behandling og mangler vesentlige viktige egenskaper som er nødvendig for mange.

Vi vil i denne artikkelen gå igjennom noe av det du bør se etter.

  Produkter  Spesialtilpasninger 

Viktige egenskaper for varmehjelpemidler

Dersom du skal kjøpe varmehjelpemidler til deg selv eller andre, er det et par ting du bør vite før du kjøper! Om du ikke kjenner til dette, risikerer du å kjøpe et produkt som ikke er godt nok for deg og dine behov. Vi vil i denne artikkelen gå igjennom noe av det du bør se etter. Denne artikkelen er forøvrig hentet som utdrag fra vår produktkatalog, som du forøvrig også finner lengre ned på siden.

Kort summert er varmehjelpemidler en hanske, sokk, sko eller annet produkt som har et innebygd varmeelement. Varmeelementet i produktet mottar elektrisk energi fra et batteri eller annen energikilde som omdannes til varme. Denne tilleggsvarmen kan holde deg varm dersom du er kuldesensitiv, har dysmeli, eller rett og slett bare fryser mye i kaldt vær.

Cypromed har varmehjelpemidlene med egenskaper vi er alene om i markedet, dette gjør oss til det foretrukne førstevalget! Til tross for at det nå finnes mange produkter som er tilpasset til de store massene, er det få produkter som tenker på de behovene som finnes for brukere med spesielle medisinske behov. Vi har i over 15 år designet både standardprodukter for medisinsk bruk og spesialtilpassede produkter brukergrupper med spesifikke medisinske behov. Dette gjør at våre produkter har egenskaper som gjør at produktene passer for alle, også de med spesifike behov. Vår kunnskap er bygd over mange år i tett samarbeid med klinisk personell.

Hvilke egenskaper bør du se etter?

Under viser vi de viktigste egenskapene for varmehjelpemidler.

Høy varmeeffekt

Varmehjelpemiddelet må levere høy varmeeffekt. Dersom du har et behov for et varmehjelpemiddel, så vil du trenge mye varme, også i kalde klimaer over lang tid! Mange varmehjelpemidler i markedet leveres med alt for lav effekt.

Batterier med høy kapasitet

Når varmehjelpemiddelet leverer høy effekt er det nødvendig at batteriene greier å holde følge. Dette sørger for at du ikke bare er varm, men at du også holder deg varm i lang tid. Vi er de eneste i markedet som leverer dette som standard.

Godkjenning

Produktene må være godkjent i henhold til medisinsk direktiv sikrer at produktet skal være trygt å bruke. Alle våre produkter er godkjent i henhold til dette

          Spesialtilpasninger

I mange tilfeller vil ikke de vanlige produktene være godt nok. I de tilfellene vil spesialtilpasninger være nødvendig. Vi har mange års erfaring med spesialtilpasninger av hjelpemidler med varme. Vi benytter skreddere her i Norge, som betyr at vi kan levere på kort tid. Spesialtilpassede produkter vil bli utarbeidet i samarbeid med medisinsk/klinisk personell.

Hvilke egenskaper har våre produkter?

Her ser du hvilke løsninger Cyrpomed har:

Vi leverer høy varmeeffekt som standard!

Våre produkter leverer opp til 11W varmeeffekt. I praksis betyr dette at våre produkter har kapasitet til å holde deg varm i lang tid i kaldt vintervær. Vi er de eneste i markedet som leverer dette som standard leveranse.

Våre batterier holder høy kapasitet!

Vi benytter batterier fra annerkjente leverandører. Våre batterier i voksenstørrelser holder 19.8 Wh. Dette medfører at vi kan levere høy varmeeffekt i minst 1.5 time på våre produkter. Vi er de eneste i det norske markedetsom leverer dette som standard løsning. For produkter til barn/ungdom bruker vi mindre batterier. Disse mindre batteriene kan også tilpasses voksenproduktene (brukstid vil da reduseres noe).

Vi er godkjent i henhold til medisinsk direktiv!

Våre produkter går igjennom de strenge kravene i medisinsk direktiv. Våre batterier er i tillegg godkjent etter IEC 62133 som medfører at batteriene er meget trygge i bruk. 

          Vi er eksperter på spesialtilpasninger!

Vi har mange år med erfaring fra å spesialtilpasse varmehjelpemidler og varmeprodukter til unike og spesifikke behov. Dette gjøres i samarbeid mellom klinisk/medisinsk personell og våre teknologer og skreddere.

Ekstrem kulde!

Ikke noe problem for Cypormed sine produkter!  Produktene er designet for ekstrem kulde!

Produktets levetid?

Vår erfaring er at varmeelementet i våre produkter fungerer lenge etter produktet ellers er utslitt!

Sikkerhet

Våre produkter har flere innebygde sikkerhets-barrierer som gir brukeren beskyttelse fra uønskede hendelser. Flere konkurrerende produkter har liten til ingen slik sikkerhet og kan i værste tilfelle føre til at brukerene står i fare for skader.Lang brukstid!

Vi leverer produkter med batterier som har høy kapasitet! Dette fører til at minste brukstid alltid vil være over 1.5 timer og i noen tilfeller vare så lenge som 3 timer* 

*brukstid vil være avhengig av omgivelsestemperatur, effekt-trinn,  størrelse på produkt m.m.

Spesialtilpasninger ved behov.

Dersom du har helt unike behov til et varmeprodukt kan vi, i sammarbeid med klinisk/medisinsk personell, designe helt unike og spesialtilpassede medisinske hjelpemidler til deg.

Fått et dårlig produkt?

Bytt til våre produkter, de fungerer!

Ønsker du å se  produkter våre?

Du er kun ett klikk unna!

Ja, vi har lang erfaring med å utvikle spesialtilpassede varmehjelpemidler. Slike hjelpemidler vil alltid måtte utvikles i sammarbeid mellom oss og klinisk/medisinsk personell.

En henvendelse om et spesialtilpasset hjelpemiddel må alltid komme inn til oss via klinisk personell.