Odoo • Bilde og tekst

Saebo MAS Mini

Den dynamiske armstøtten

SaeboMAS mini er en dynamisk armstøtte som aktivt hjelper deg å bruke armen i daglige aktiviteter. Den festes i bordplaten. Armen legges i en støtte som avlaster vekten av armen. Med et trinnløst system kan du justere hvor mye avlastning du ønsker. Avlastningen motvirker tyngdekraften og mange sammenligner følelsen av vektløshet som friheten de føler når de beveger armen i basseng. Den egner seg spesielt godt for slagpasienter som sliter med å bevege armen dit de vil pga nedsatt kraft i skulder og albue. Det geniale er den imponerende frie bevegelsen du får og hvor mye enklere det er å kontrollere armen.

Selvstendighet: Pasienter med nedsatt styrke og bevegelighet kan utføre aktiviteter som ellers ville ha vært vanskelig eller umulig uten hjelp av familiemedlemmer eller helsepersonell.

Både nevrologiske- og ortopediske skader kan gi nedsatt styrke i arm og skulder. 

Økt funksjonalitet kombinert med SaeboGlove: SaeboMAS mini passer perfekt til kjøkkenbordet eller arbeidspulten og gjør daglige funksjonelle aktiviteter mulig. Kombinert med SaeboGlove kan du både bevege armen dit du ønsker, samt gripe og slippe gjenstander. En veldig nyttig kombinasjon for å bedre funksjonsnivået i en lam arm. 

Legg inn din e-post addresse under, så kontakter vi deg videre for en uforpliktende prat om dette produktet:

Hvordan kan jeg søke?

SaeboMas mini er et teknisk hjelpemiddel som kan søkes dekket gjennom Hjelpemiddelsentralen. Det vanligste er at ergo- eller fysioterapeut i kommunen søker. Produktet ligger også i Hjelpemiddeldatabasen. 

SaeboMas mini - NAV nr 230034

Hva følger med av utstyr?

Når du får en SaeboMas mini følger det med en stor og en liten skål til å legge armen i. I tillegg  er det en håndleddsstøtte som kan festes på dersom håndleddet faller ned på bordet. Det er også en albuestopper som kan kobles til for å hindre at armen sklir ut bakover.

Tilleggsutstyr

SaeboMas supinator: Det kan også søkes om en ekstra del som gir pronasjon og supinasjon (rotasjon av underarmen). Denne delen gir en ekstra stor frihetsgrad i bevegelse av underarmen.

SaeboMas mini egner seg godt til å bedre det å skrive og spise ved kjøkkenbordet

 

Odoo text and image block