Hjelpemiddelmesser
Våren 2022
14 mars, 2022 etter
Hjelpemiddelmesser
Cypromed AS, Karoline Marx

Vi gjør oss klar for messeåret 2022

Våren er i anmarsj og vi har startet forberedelsene til årets messer. Vi har i år valg å delta på et knippe messer rundt omkring i landet, og håper å treffe flest mulig samarbeidspartnere og brukere. 

Messer er en ypperlig mulighet til å bli kjent med utvalget av hjelpemidler på det norske markedet, både for klinikere, brukere og pårørende. 


Våren 2022 deltar vi på følgende messer

Rogalandsmessen

Forum Expo Stavanger, Torsdag 28. april

Hjelpemiddelmessen Sør/Øst

Sørlandshallen, Kristiansand, Tirsdag 3. mai 

Vallhall Arena, Oslo, Mandag 9. mai


Samtlige messer varer fra 10:00 til 15:00. Det er gratis inngang for alle. 

 

Vi vil ha med et utvalg av våre tekniske- og ortopediske hjelpemidler, samt eksempler på våre varmehjelpemidler. Vi vil også kunne svare på spørsmål og legge en plan for hvordan utprøving kan gjennomføres best mulig. 


 

Odoo • Tekst og bilde

Høsten 2022

Hjelpemiddelmessene for høsten 2022 er fortsatt ikke spikret, men vi håper å kunne møte enda flere på messer også etter sommeren. Denne siden oppdateres så snart vi vet hvilke arenaer vi blir å treffe i høst. 


 Vurder å fortelle en historie med personlighet. Å skrive en historie med personlighet til potensielle klienter, vil hjelpe deg å forme en relasjon. Dette vises gjennom små særegenheter, som valg av ord og fraser. Skriv fra ditt perspektiv, ikke fra noen andres opplevelse.

Gode historier er for alle, selv når de kun er skrevet for én person. Hvis du prøver å skrive med et bredt publikum i tankene, vil historiene virke falske og være kjedelige. Ingen vil være interessert. Skriv for én person. Hvis historien virker genuin for én, er den også genuin for resten.

Til informasjon

Vi vil ikke kunne gjennomføre fullverdige utprøvinger på messe, ei heller ta imot reklamasjoner, men vi vil gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg videre i prosessen og finne de riktige kanalene for din problemstilling. Har du spørsmål eller interesse av et spesielt hjelpemiddel, kan du sende mail til [email protected]

Hjelpemiddelmesser
Cypromed AS, Karoline Marx 14 mars, 2022
Share this post
Arkiver