Om WalkAide

WalkAide hjelper pasienter med droppfot til å løfte fotbladet ved gange. Produktet reduserer eller fjerner halting fullstendig. Det passer for de som lider av droppfot på grunn av sykdom eller skade i sentralnervesystemet.

WalkAide kan tilpasses både voksne og barn, og fungerer slik at brukeren kun trenger en mansjett med WalkAide-enheten. Denne festes like under kneet.
Det er enkelt for pasienten og brukeren står helt fritt til å velge skotøy etter føre, sosiale settinger eller ikke bruke sko i det hele tatt. Selv høye hæler eller å gå barbent på en sandstrand fungerer med WalkAide.

Én del, kun ett produkt.

Produktet krever ikke bruk av hælsensor, eksterne ledninger eller fjernstyrt kontroll. Det har også lang batteritid: på ett standard AA-batteri kan WalkAide vare fra 30 - 60 dager.

Funksjonell elektrisk stimulering.

WalkAide benytter seg av det mest avanserte FES (funksjonell elektrisk stimulering)-systemet som finnes tilgjengelig i dag.
 WalkAide benytter seg av en patentert tiltsensor- og akselerometerteknologi som med ekstremt høy presisjon analyserer bevegelsen av benet for å promotere et naturlig gangemønster. Produktet er utviklet av Innovative Neurotronics i USA. Vi startet med WalkAide i Norge i 2009, og per i dag finnes det rundt 600 brukere på landsbasis.