SaeboStretch

SaeboStretch er en dynamisk håndskinne som beskytter leddene mot misdannelser som ofte forårsakes av andre mer statiske håndskinner.

Tillater fingrene å bevege seg.

Skinnen fungerer som en dynamisk håndplate som tillater bøy og strekk avhengig av hver enkelt individs tonus og reaksjoner.
Når muskelspenningen i hånden øker vil den dynamiske platen gi etter og tillate bøy av fingrene. Når muskelspenningen deretter normaliseres vil den fjærende platen strekke ut fingrene igjen. På denne måten beskyttes leddene for misdannelser og smertefulle tilstander.
Håndplaten finnes i tre forskjellige varianter som har ulike grader av motstand. Med rett tilpasset håndplate får du en langvarig og lett tøyning av fingrene i rett posisjon.

Skjermbilde 2017-01-12 kl. 12.27.21

Saebos behandlingsprinsipper er basert på det siste innen forskning.

Forskning viser at en hånd med nedsatt/ingen funksjon vil kunne utvikle kontrakturer/bløtvevsforkortelse allerede etter 2-4 uker. For pasienter med forøket muskelspenninger viser studier at det er nødvending med tøyning av muskulatur i over 6 timer pr. døgn for å forhindre utvikling av misdannelser. Tradisjonelle ortoser er laget av statiske materialer som ikke tillater fingrene å bevege seg. Resultatet blir ofte misdannelser i ledd og smertefulle tilstander.
Ved bruk av SaeboStretch i løpet av natten får du den nødvendige tøyningen av håndens innside samtidig som at skinnen tillater fingrene en viss bevegelse.